kickoffmusicalreizen.nl

Aanbod 2014-2015


Hier vind u meer informatie over de Musicals:
The Bodyguard
De musical hit The Boduguard naar de film met Kevin Costner en Whitney Houston is een kaskraker op zowel Broadway als West End. Met in de hoofdrollen Heather Headley en Lloyd Owen passeren alle grote hits van Whitney Housten de revu. Een must see in 2013 op het West End in Londen.Thriller Live
De musical met de hits van Michael Jackson en de Jackson 5, moonwalkend over het podium van het Londense West End. Thriller is nog steeds het best verkochte album allertijden, een geweldige show zoals alleen Jackson dat zelf heeft kunnen doen in zijn beste dagen. Een ode aan de King of Pop himself.


Shrek The Musical
Help Shrek om samen prinses Fiona te redden. Voeg daar de fantastische personages uit de Dreamworks filmproductie bij en u kijkt naar een droommusical. Een geweldige belevenis voor jong en oud, nu op het Londense West End.The Lion King
The Lion King is één van de meest spectaculaire musicalproducties van de afgelopen tijd. Deze Walt Disney klassieker is op een geweldige manier vertaald in een werwelende musicalvoorstelling. Deze show verveelt geen minuut en is een mix van dans, vrolijke kleuren, prachtige muziek en natuurlijk het verhaal van Simba; de onschuldige welp die opgroeid tot Koning van zijn rijk. The Lion King live bijwonen in Londen is werkelijk een onvergetelijke ervaring!


Grease
Er bestaat geen musical waarvan de liedjes zo bekend zijn als Grease. Iedereen zingt Greased Lightnin', Hopelessly Devoted to You, Summer Nights, Sandyen You are the one that I want uit volle borst mee. Grease is het ultieme theaterfeest voor het gehele gezin. We’ll go together… Naar Grease!


Mamma Mia
In deze unieke musical zijn de vele ABBA hits op een fantastische manier verwerkt in drie liefdesverhalen.
Mamma Mia is een echte show met een zeer hoge interactie met het publiek. De vrolijke sfeer op het podium slaat dan ook snel over op de toeschouwers die de 22 hits van de Zweedse band vaak luidkeels meezingt!

We will rock you
De musical hit We Will Rock You is het best te omschrijven als spetterend, luid en groots. Deze flitsende voorstelling is een aaneenschakeling van hits van de Britse band Queen. Uiteraard is deze musical niet alleen maar muziek. We Will Rock You is het verhaal van een fantasiewereld waarin alleen digitale muziek legaal is. De jeugd komt hier tegen in opstand zodat de echte muziek zal zegevieren.


Dirty Dancing
Het verhaal is door de gelijknamige film bij velen al bekend; een jong meisje (Baby) wordt tijdens een familievakantie in het resort Kellerman's verliefd op haar dansleraar Johnny.
Hoogtepunten van deze romantische musical vol dans en muziek zijn natuurlijk de klassiekers: 'The Time Of My Life' & 'Hungry Eyes'


Chicago
Chicago is een musical over moord, corruptie, geweld en bedrog. Naast een musical met een boeiend verhaal is Chicago bovenal een muziekstuk met zelfs een liveband op het podium!


Billy Elliot
Billy Elliot geldt momenteel als de meest populaire musical in Londen.
Billy Elliot groeit op voor galg en rat in een kansarm gezin. Zijn vader wil dat Billy zoals zijn (groot) vader leert boksen. Billy heeft echter een totaal andere droom; professioneel balletdanser worden. Billy Elliot is het verhaal van een kansloze jongen die zijn eigen droom najaagt. Dit is een typische 'feel good' musical met uiteraard veel dans en muziek gecomponeerd door sir Elton John!


Les Miserables
Dit bekende meesterwerk van Victor Hugo beleefde haar musical première al in 1985 en trok reeds 50 miljoen bezoekers wereldwijd. Les Miserables is dan ook een indrukwekkende musical die u beslist gezien moet hebben.The Phantom of the Opera
Phantom of the Opera" vertelt het verhaal van een gemaskerde figuur die in de donkere kelders van het Parijse operagebouw woont, en angst inboezemt op iedereen die er komt. Hij wordt waanzinnig verliefd op een onschuldige, jonge zangeres, Christine, en wijdt al zijn tijd aan haar om een grote ster van haar te maken.Informatie of een boeking? Stuur snel een email naar

info@kickoffmusicalreizen.nl

Met vriendelijke en muzikale groet,
Kickoff Musicalreizen
Kvknr.: 08163379     BTWnr.: NL193331822B01   Rabobank: 38.47.72.250